Wat meer over mezelf

Als jong meisje leerde ik dat de mogelijkheden grenzeloos zijn als je er zelf in gelooft. Mijn vader overleed al jong aan een bloed ziekte. Ik realiseerde mij toen dat je je eigen dag kan maken en breken. Je kan alles worden wat je wilt.  Dit werd in mijn loopbaan ook bevestigd doordat ik steeds in functies aan de slag ging waarbij het takenpakket onduidelijk was, maar er wel een hoofddoel was. Ik werd steeds uitgedaagd resultaten te halen en zelf de weg ernaartoe te ontdekken. Ik moest continue testen wat werkt wel en wat werkt niet. Doen is wat ik deed, reflecteren, bijsturen en weer doen. Uiteraard voelen alle dingen in het begin een beetje ongemakkelijk, maar ook spannend en uitdagend. Om uiteindelijk de juiste strategie te vinden en zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan. Dit gun ik jou ook!

Met veel plezier ga ik met je op zoek naar wat voor jou belangrijk is en welke kwaliteiten jou verder brengen. Hiervoor kijk ik graag naar de toekomst. Het verleden heeft je tot hier gebracht, maar hoe wil je nu verder? Wat wil je bereiken? Wat geeft jou energie? Waar word je blij van? Op de werkvloer, maar ook in privé.

Ik help je graag het beste uit jezelf naar boven te halen en nieuwe dingen aan te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen alles kan worden wat hij/zij wilt, dus JIJ ook! 

Samen kijken we naar de huidige situatie, analyseren knelpunten en richten ons op gewenste verbeteringen. Met persoonlijke aandacht en maatwerk stemmen we de oefeningen af op jouw vraag.

Door mijn ervaring uit de maritieme en technische sector heb ik een oplossingsgerichte en servicegerichte mindset. Ik vind het dan ook belangrijk dat het eindresultaat voor jou toepasbaar is. Je kunt wel nieuwe inzichten krijgen, maar als je dit niet terug kan brengen naar vaardigheden en gedrag, brengt het je niets in het dagelijks leven.

Bij elk traject dat ik begeleid, maak ik gebruik van beproefde methodieken. Denk hierbij aan neurolinguïstisch programmeren (NLP), Systemisch werk, Transactionele Analyse en Oplossingsgericht werken.

En wat nog meer…

Renée Diepenbrock (1982)
Sinds 2014 Ondernemer, Arbeidsbemiddelaar & Coach.

Opleidingen:

Change Management
Mediation
NLP
(CRKBO geregistreerd)

Vanaf 2005 in de maritieme en technische sector gewerkt in verschillende leidinggevende functies.

Getrouwd met Jeroen
Moeder van Sjoerd (2018) en Tjeerd (2021)

× Mag ik je vraag beantwoorden?