Wat meer over mezelf

Renée Diepenbrock

Mijn Verhaal

Als 3-jarige ben ik mijn vader verloren aan leukemie. Mijn moeder en ik moesten samen opnieuw uitvinden hoe we onze dingen het beste konden doen. Ik heb hiervan geleerd dat je je eigen dag kan maken en breken.

    “Veel succes en maak er wat van!”

Dit hoorde ik in mijn loopbaan ook terug doordat ik steeds in functies aan de slag ging waarbij het takenpakket nog niet helemaal afgesproken was, maar er wel een doelstelling aan hing voor de organisatie. En natuurlijk accepteerde ik dit! Het was immers mijn tweede natuur om alles eruit te halen en zelf de weg te creëren hoe daar te komen. Ik moest continue testen wat wel werkt en wat niet werkt.

“…doen is wat ik deed, reflecteren, bijsturen en weer doen…”

Het dubbele is dat, door alles wat ik meemaakte, ik allerlei eigenschappen ben gaan ontwikkelen die mij enorm hebben geholpen in mijn loopbaan. Zo droeg ik al jong verantwoording, ben ik beroepsmatig de hele wereld over gevaren, en heb ik verschillende leidinggevende posities gehad. Ik kijk graag met nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden die er zijn.

Dit soort inzichten gun ik jou ook! Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om alles uit hun leven te halen! Alles wat je meemaakt vormt je. Als het tijd is om een nieuwe richting te kiezen…, waarom zou je dat dan niet doen? Ik geloof er echt in dat Jij alles in je hebt en alles kan leren, om datgene van je leven te maken, waar Jij (weer)blij van wordt.

Sinds 2014 heb ik al heel wat mensen heb mogen begeleiden met hun vraagstuk. Vaak is er stress, onrust en kan je niet goed doorgronden waar het probleem ligt. Door het stellen van de juiste vragen breng ik je bewustwording, overzicht en focus op wat je echt wil. Je kunt je keuzes makkelijker maken, je tijd goed besteden, en meer uit je leven halen. Daar word ik dan ook weer blij van!

En wat nog meer…

Renée Diepenbrock (1982)
Sinds 2014 Ondernemer, Arbeidsbemiddelaar & Coach.

Opleidingen:
Change Management
Mediation
NLP gecertificeerd coach
(CRKBO geregistreerd)

Vanaf 2005 in de maritieme en technische sector gewerkt in verschillende leidinggevende functies.

Getrouwd met Jeroen
Moeder van Sjoerd (2018) en Tjeerd (2021)