Alles wat je aandacht geeft groeit

Wanneer gaan voor een coach in Gouda?

Merk je dat je stemming/emoties de overhand nemen in je dag en zou je willen dat dit anders kan? Je raakt gehumeurd en je botst steeds vaker met je omgeving? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Wat je vraag ook is…. Ik help je graag verder.

Waarom aan de slag met een coach?

Door de coaching in Gouda krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken.  Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Renée Diepenbrock: jouw coach in Gouda?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan. Leg mij je vraag vrijblijvend voor,  je kan mij mailen op info@reneediepenbrock.nl of bellen op 0629035913.

Coaching: hoe werkt het?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk of privé. Hoe je je doelen kan stellen en ze kan halen.

Als je weet wat je wil bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Wat gaat coaching in Gouda je brengen?

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken? Na het coachtraject:

  1. Heb jij een helder overzicht waar je blij van wordt in je werk en privé.
  2. Weet je wat voor jou wel en niet werkt.
  3. Weet je wat je wil doen met jouw kwaliteiten en wensen
  4. Kan je goed je energie managen.

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een coach in Gouda krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een coaching in Gouda voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913

Het effect van een coach

Krijg overzicht en maak keuzes

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken bij een loopbaancoach in Zoetermeer krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

× Mag ik je vraag beantwoorden?