Wie je bent, verbinden met wat je doet

Is coaching wat voor jou?

Wanneer gaan voor coach in Schiedam?Je loopt tegen je grenzen aan en krijgt steeds minder uit je handen. Vermoeidheid krijgt de overhand. Dingen moeten anders, maar je weet nog niet hoe. Herkenbaar?

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ontdek hoe ik je daarmee verder kan helpen, neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913 en ik bel je terug.

Coaching: hoe werkt het?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk of privé. Hoe je je doelen kan stellen en ze kan halen.Als je weet wat je wil bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Wat gaat coaching in Schiedam je brengen?

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken? Na het coachtraject:

  1. Heb jij een helder overzicht waar je blij van wordt in je werk en privé.
  2. Weet je wat voor jou wel en niet werkt.
  3. Weet je wat je wil doen met jouw kwaliteiten en wensen
  4. Kan je goed je energie managen.

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een lifecoach in Rotterdam krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een coaching in Schiedam voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer.

Leg mij je vraag voor en neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913

Coaching in Schiedam

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? 
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen. 
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

× Mag ik je vraag beantwoorden?