(Her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen

Waarom werken met een lifecoach in Spijkenisse?

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op, wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Lifecoaching met Renée Diepenbrock?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een lifecoaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen ook mijn klanten! Ik haal in jou naar boven waarvan je niet eens wist dat het in je zat! Bespreek jouw vraag en ontdek hoe lifecoaching in Spijkenisse jou verder kan helpen. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hoe werkt een lifecoach?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording op jouw patronen en hoe ze voor je kunnen werken ipv tegen je.

Daarnaast is het belangrijk te leren luisteren naar je gevoel? Jouw gevoel geeft namelijk heel duidelijk aan wat wel en wat juist niet bij je past. Aan jou de uitdaging hiernaar te luisteren én te handelen.

Wil je kennismaken met een lifecoach in Spijkenisse?

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een lifecoaching in Vlaardingen voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Het effect van een lifecoach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen.
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

× Mag ik je vraag beantwoorden?