Wie je bent, verbinden met wat je doet

Ben jij op zoek naar een coach in Zoetermeer?

Als jij aan een rode auto denkt, waar denk je dan aan? Een brandweerauto, een speelgoedauto, een personenauto? Iedereen heeft zijn eigen wereldbeeld. Coaching kan je helpen om zicht te krijgen op daar waar je blinde vlekken zitten. En, doordat je bewustwording krijgt, ga je nieuwe mogelijkheden zien en kan je kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Fijn toch!

Hoe werkt een coach?

De eerste stap is kennismaken. In de intake stemmen we de werkwijze af en verkennen we je coachvraag. Wat zou je willen dat er anders ging? Wat zou je willen bereiken, bij iedereen ligt de behoefte anders. Een coaching met mij is persoonlijk en maatwerk.

Wil je kennismaken met een coach in Zoetermeer?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject eruit ziet. Je kan mij bereiken via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913

Het effect van coaching in Zoetermeer?

Als coach in Zoetermeer maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om jouw wereldbeeld naar boven te brengen. Je krijgt bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie?

Wat is voor jouw belangrijk en hoe je hiervoor kan gaan staan. Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken i.p.v. tegen je.

Ook verbeterd de kwaliteit van je gesprekken en leer je wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Je krijgt dan weer de regie in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachtraject duurt gemiddeld tussen de zes en tien bijeenkomsten. De duur is afhankelijk van jouw vraag en jouw wensen. Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Waar coaching?

In ons contact overleggen we waar dit voor jou is: buiten in de natuur, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte. Ontdek wat coaching jou kan bieden, plan een gratis kennismaking.

Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. En leg mij je vraag voor. 

Het effect van een coach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen.
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

× Mag ik je vraag beantwoorden?