Coach Rotterdam

Opnieuw ontdekken wie je bent en wat je wil doen is de eerste stap.

Wanneer gaan voor coach in Rotterdam?

Je loopt tegen je grenzen aan en krijgt steeds minder uit je handen. Vermoeidheid krijgt de overhand. Dingen moeten anders, maar je weet nog niet hoe. Concentratieverlies, boodschappen vergeten bij de supermarkt, slaapproblemen, veranderende eetlust. Door, door en weer door.

Je zou graag willen dat het rustiger was. Betere keuzes willen maken en je hier zekerder in voelen. Je wil graag zicht krijgen op wat jou gelukkig maakt. Je wil goed in je vel zitten, energie hebben voor dingen en meer uit het leven halen! Ontdek wat coaching in Rotterdam voor jou hierin kan betekenen.

Coaching met Renée Diepenbrock?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen ook mijn klanten! Ik haal in jou naar boven waarvan je niet eens wist dat het in je zat!

Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Bespreek hoe voor jou het traject lifecoach uit Delft eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt.

Coaching: hoe werkt het?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk of privé. Hoe je je doelen kan stellen en ze kan halen!

Als je weet wat je wil bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Wat gaat coaching in Rotterdam je brengen?

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken? Na het coachtraject:

 1. Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
 2. Ken je je talent en vaardigheden.
 3. Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
 4. Heb je je cv en sociale media profielen op orde.
 5. Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag mee coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een coach in Rotterdam krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een coaching in Rotterdam voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer.

Leg je vraag voor. Neem contact op met mij via info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Bespreek hoe voor jou het lifecoachtraject eruit ziet. Ik help je graag verder.

Het effect van een coach

Tot slot…het effect van een loopbaancoach uit Rotterdam

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.