Loopbaancoach Zoetermeer

Wie je bent verbinden met wat je doet

Loopbaancoaching iets voor jou?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Zoetermeer? Je werkt steeds harder, je voelt het aan je knagen en je prestaties lopen terug. Alles begint steeds meer een sleur te worden. Thuis ben je ook niet meer de gezelligste. Herkenbaar?

Renée Diepenbrock: jouw loopbaancoach in Zoetermeer?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten!

Plan je coaching, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Wat gaat loopbaancoaching in Zoetermeer je brengen?

Middels gesprekken en oefeningen krijgt je overzicht in werk en privé, waardoor je keuzes kan maken dichtbij jezelf. Samen inventariseren we wat je kan en wat je wil. Kortom, hoe je je ambities kan vervullen. Ook gaan we op zoek naar welke bedrijven en functies matchen met jouw kwaliteiten en wensen. Daarnaast help ik je met je voorbereiding van je sollicitatie, het opstellen van je cv, en het inrichten van je sociale media. Een leerzaam traject waarmee je je zelfvertrouwen direct een boost geeft.

Ontdek wat een loopbaancoaching in Zoetermeer voor jou kan betekenen. Welke baan perfect met jou matcht en welke concrete stappen je hiervoor moet nemen. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer.

Het effect van loopbaancoaching…

Krijg overzicht en maak keuzes

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken bij een loopbaancoach in Zoetermeer krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. 

× Mag ik je vraag beantwoorden?