Loopbaancoach Zoetermeer

Wie je bent verbinden met wat je doet

Jouw persoonlijke loopbaancoach in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Zoetermeer? Een coach kan je helpen om te ontdekken of jouw baan je nog voldoening geeft. Voel jij dat je steeds harder moet werken, knaagt dit aan je en lopen je prestaties terug. Je werk begint steeds meer een sleur te worden. Ook thuis ben je niet meer de gezelligste en dat merken je gezinsleden ook. Loopbaancoaching kan je helpen om inzicht te krijgen waar het mis gaat en hoe je hier mee om gaat. Mijn naam is Renée Diepenbrock en als coach in Zoetermeer help ik jou om meer bewustwording te krijgen en nieuwe mogelijkheden te zien.

Hoe werkt een coach in Zoetermeer?

De eerste stap is kennismaken. In het intakegesprek stemmen we de werkwijze af en verkennen we jouw coachvraag. Wat zou je willen dat er anders ging, wat zou je willen bereiken? Bij iedereen ligt die behoefte anders. Een coaching met mij is persoonlijk en maatwerk. Je gaat werken aan je ontwikkeling, je wordt nieuwsgierig gemaakt en uiteindelijk ben je zelfverzekerd genoeg om met een goed gevoel verder te gaan in jouw loopbaan. Als loopbaancoach in Zoetermeer coach ik op een eerlijke en directe manier.

Loopbaancoaching, iets voor jou?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject met mij als loopbaancoach in Zoetermeer eruit ziet. Je kan mij bereiken door een e-mail te sturen naar info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje via 06-29035913.

Loopbaancoaching, iets voor jou?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject met mij als loopbaancoach in Zoetermeer eruit ziet. Je kan mij bereiken door een e-mail te sturen naar info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje via 06-29035913.

Het effect van coaching

Als coach in Zoetermeer maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om jou meer inzicht te geven in werk en privé. Je krijgt bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie?

Wat is voor jou belangrijk en hoe kan je hiervoor gaan staan? Samen gaan we dat inventariseren. Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze vóór je kunnen werken in plaats van tegenwerken. Ook zullen de kwaliteit van je gesprekken verbeteren en leer je wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Je krijgt dan weer de regie in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn.

Zit jij vast in je carrière en woon je in de buurt van Zoetermeer? Dan kan een loopbaancoach in Zoetermeer wel van pas komen!

Kom tot inzicht en maak een weloverwogen keuze

Als loopbaancoach inspireer ik graag mensen om na te denken over hun loopbaan. Met een paar gesprekken bij een coach in Zoetermeer krijg jij het inzicht dat je nodig hebt. Het wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. Kom je tot inzicht dat jouw huidige baan jou niet genoeg voldoening geeft? We gaan dan samen op zoek naar welke bedrijven en functies wel matchen met jouw kwaliteiten en wensen. In het verlengde hiervan help ik je met de voorbereiding van je sollicitatie, het opstellen van je cv en het inrichten van je sociale media. Een leerzaam traject waarmee je je zelfvertrouwen direct een boost geeft. Krijg jouw leven weer op orde met behulp van een lifecoach in Zoetermeer.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachingstraject duurt gemiddeld tussen de zes en tien bijeenkomsten. De duur is afhankelijk van jouw vraag en jouw wensen. Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Waar vindt de coaching plaats?

De coachingsgesprekken kunnen op elke plek plaatsvinden waar jij een fijn gevoel bij hebt. Dit kan buiten in de natuur zijn, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte. Voorafgaand aan de gesprekken overleggen we wat de beste plek is.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Kennismaken met een loopbaancoach in Zoetermeer?

Ontdek wat loopbaancoaching in Zoetermeer voor jou kan betekenen. Welke baan perfect met jou matcht en welke concrete stappen je hiervoor moet nemen. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Je kan contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje via 06-29035913.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.