Lifecoach Vlaardingen

(Her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen

Loopbaancoach voor wie?

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op, wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Met mijn jarenlange ervaring als coach in Vlaardingen kan je daarmee verder helpen.

Lifecoaching met Renée Diepenbrock?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen ook mijn klanten! Ik haal in jou naar boven waarvan je niet eens wist dat het in je zat!

Bespreek hoe voor jou het lifecoachtraject eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913.

Hoe werkt een lifecoach?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording op jouw patronen en hoe ze voor je kunnen werken ipv tegen je.

Daarnaast is het belangrijk te leren luisteren naar je gevoel? Jouw gevoel geeft namelijk heel duidelijk aan wat wel en wat juist niet bij je past. Aan jou de uitdaging hiernaar te luisteren én te handelen.

Wil je kennismaken met een lifecoach in Vlaardingen?

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een lifecoaching in Vlaardingen voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer.

Leg mij je vraag voor. Neem vrijblijvend contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913.

Het effect van een lifecoach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen.
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van lifecoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen. Weet jij niet meer wat jouw volgende stap is in jouw carrière? Dan is loopbaancoaching in Vlaardingen wel wat voor jou

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.