Alles wat je aandacht geeft groeit

Coaching in Delft…

Wanneer gaan voor een coach in Delft? Merk je dat je stemming/emoties de overhand nemen in je dag en zou je willen dat dit anders kan? Je raakt gehumeurd en je botst steeds vaker met je omgeving? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Wat je vraag ook is…. Ik help je graag verder.

Waarom aan de slag met een coach in Delft?

Door de coaching krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken.  Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Renée Diepenbrock: jouw coach in Delft?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan. Plan nu een gratis kennismaking met jouw coach in Delft. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.
Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hoe gaat dat dat en wat is het effect van coaching?

Als coach maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om jouw wereldbeeld naar boven te brengen. Je krijgt bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie?

Wat is voor jouw belangrijk en hoe je hiervoor kan gaan staan. Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken i.p.v. tegen je. Coaching gaat over bewustwording, bewustwording over wat werkt voor jou.

Ook verbeterd de kwaliteit van je gesprekken en leer je wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. De regie krijg je dan weer in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn. Neem contact met me op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913 en bespreek vrijblijvend jouw vraag.

Het effect van een coach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? 
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen. 
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt. Bekijk hoe ik je kan helpen.

× Mag ik je vraag beantwoorden?