Coach in Delft?

Alles wat je aandacht geeft groeit

Coaching in Delft

Waarom aan de slag met een coach in Delft?

Bij mij als coach in Delft krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken. Keuzes die voor jou werken en bij je passen. Mijn naam is Renée Diepenbrock en ik help jou graag verder met mijn ervaring als lifecoach in Delft.

Renée Diepenbrock: jouw coach in Delft?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan. Plan nu een gratis kennismaking met jouw coach in Delft. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Hoe gaat dat dat en wat is het effect van coaching?

Als lifecoach in Delft maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om jouw wereldbeeld naar boven te brengen. Je krijgt bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie?

Wat is voor jouw belangrijk en hoe je hiervoor kan gaan staan. Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken in plaats van tegen je. Coaching gaat over bewustwording, bewustwording over wat werkt voor jou.

Ook verbetert de kwaliteit van je gesprekken en leer je wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Krijg de regie weer in handen

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Ook wanneer je je niet meer op je plek voelt bij je huidige baan kun je mij inschakelen als loopbaancoach in Delft. Krijg de regie weer in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn. Neem contact met me op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913 en bespreek vrijblijvend jouw vraag.

Het effect van een coach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen.
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt. Bekijk hoe ik je kan helpen als coach in Delft. 

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook meer grip krijgen op jouw leven?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

Mijn tarieven zijn als volgt:

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.