Coach in Delft

Alles wat je aandacht geeft groeit

Waarom aan de slag met een coach in Delft?

Bij een coach in Delft krijg je bewustwording over hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken. Keuzes die voor jou werken en bij je passen. Mijn naam is Renée Diepenbrock en ik help jou graag verder met mijn ervaring als lifecoach in Delft.

Loop jij in je dagelijks leven tegen een probleem aan? Dat kan te maken hebben dat je niet meer tevreden bent met je huidige werk. Maar het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat er dingen in je leven anders moeten, je bent simpelweg minder gelukkig met je huidige leven en hebt geen energie meer. Bij deze situaties is coaching de oplossing.

Renée Diepenbrock: jouw coach in Delft

Het draait bij coaching allemaal om doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Je gaat hard werken aan je ontwikkeling, je gaat nieuwsgierig zijn, af en toe zal het ongemakkelijk worden, maar uiteindelijk ga je met een zelfverzekerd en goed gevoel verder.

Plan nu een gratis kennismaking met mij als jouw coach in Delft. Neem contact met mij op via door een e-mail te sturen naar info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 06-29035913. Dan bespreken we samen wat de eerste stap is. Tijdens het gratis intakegesprek stemmen we de werkwijze af en verkennen we jouw coachvraag.

Hoe gaat dat dan en wat is het effect van coaching in Delft?

Als coach in Delft maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om jouw wereldbeeld naar boven te brengen. Je krijgt bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie?

Wat is voor jouw belangrijk en hoe je hiervoor kan gaan staan. Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken in plaats van tegen je. Coaching gaat over bewustwording, bewustwording over wat werkt voor jou.

Ook verbetert de kwaliteit van je gesprekken en leer je wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Krijg de regie weer in handen

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Ook wanneer je je niet meer op je plek voelt bij je huidige baan kun je mij inschakelen als loopbaancoach in Delft. Krijg de regie weer in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn.

Neem contact met me op via e-mail of stuur mij een berichtje op 06-29035913 en bespreek vrijblijvend jouw coachvraag.

Het effect van een coach

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen. Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen daar waar jij wilt. Bekijk hoe ik je kan helpen als coach in Delft.

Als coach kan ik de rol opnemen van lifecoach of loopbaancoach. Bij lifecoaching gaan we onderzoeken hoe de dingen het beste voor jou werken, het doel is rust en overzicht creëren. Als je eenmaal overzicht hebt gecreëerd, kan je vanuit daar keuzes maken over hoe jij wilt leven.

Na het loopbaancoachtraject:

 1. Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
 2. Ken je je talenten en vaardigheden.
 3. Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
 4. Heb je jouw cv en social media profielen op orde.
 5. Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

 

Tarieven en sessies

Hoelang het coachtraject zal duren is voorafgaand niet te zeggen. Het traject is afgestemd op jouw coachvraag, het aantal sessies hangt hier dus ook vanaf. Bij lifecoaching zijn er gemiddeld 8 individuele sessies nodig. Een sessie duurt ongeveer 1 – 1,5 uur, afhankelijk van het onderwerp en de intensiteit. Er geldt een tarief van € 90,- per uur.

 

Maak kennis met jouw coach in Delft

Wil jij weten wat een coach in Delft voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek. Ik help graag weer structuur in jouw leven te bieden en te kijken waar je echt gelukkig van wordt. Neem gerust contact met mij op als je een vraag hebt of meer te wilt komen over coaching.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Contact opnemen

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

Mijn tarieven zijn als volgt:

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en/of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag.

Investering € 90,- per uur.