‘Je wordt wat je gelooft en je je aandacht op richt. En vervolgens, wat je daarmee doet…

1- op 1- coaching voor het (her)ontdekken van jouw werkgeluk

Coaching

GELD VERDIENEN MET WAT JE LEUK VIND OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST.

Je bent er klaar mee om je dagen te vullen met werk wat je geen energie geeft. Het is tijd om te ontdekken hoe het is om op je plek te zitten. Welke stappen heb je te nemen om uit te komen in jouw ideale baan. Hoe je keuzes kunt maken die je op jouw koers houden met meer werkgeluk dan ooit!

Dit kan jij zijn:

 • Jij kent je dromen, weet wat je blij maakt en zit lekker in je vel. Je hebt zin om aan de slag te gaan met de toekomst en hebt richting en focus in wat je gaat doen.
 • Jij kent jezelf. Je weet wat jouw drijfveren zijn, kwaliteiten zijn en waar je talenten liggen en hebt je energiegevers en energieslurpers in beeld.
 • Je zorgt goed voor jezelf. Op de werkvloer en thuis. Je geeft je grenzen en behoeften aan en je hebt een fijne werk-privébalans.
 • Je ontdekt dat er niet één quickfix. Je ziet in dat je loopbaan flexibel is en je op elk moment kan kijken naar volgende stappen. Je durft keuzes te maken en te kijken naar wat er op dat moment het beste bij je past.
 • Je durft vol zelfvertrouwen te solliciteren op een nieuwe functie. Je weet wat er bij jou past en wat je te bieden hebt. Hierdoor kan je zelfverzekerd op zoek en presenteer jij de beste versie van jezelf

MIJN AANPAK

Doen wat nodig is en aan de slag 

Ik hou van concrete acties. Ik geloof erin dat je pas in actie komt wanneer je het nut ervan inziet en de noodzaak voelt. Dat gaan we samen doen. We gaan bepalen wat er voor jou echt nodig is om (opnieuw) werkgeluk te ervaren en vanuit daar verder te gaan.

Ik geloof erin dat wanneer iets niet werkt voor je, je moet bijsturen. In twijfel blijven hangen brengt geen oplossing. Je kiest links of rechts en werkt het niet, stuur je bij. Hiervoor moet je durven te kiezen, om vooruit te komen. Samen kijken we naar de keuzes die jij te maken hebt. Ik help je helderheid te krijgen en het toepasbaar te maken. 

Mijn grootste successen kwamen voort uit mijn ‘nieuwe-dingen-leren-strategie’

 1. Bepaal het nut en noodzaak voor je doel, wat wil je? Kijk hiernaar met nieuwsgierigheid en verlangen.
 2. Droom jouw doel, totdat deze kraakhelder is.
 3. Welke concrete stappen heb ik nodig om te zetten? Samen onderzoeken we wat er nodig is om je doel te behalen. Een cursus, opleiding of shift in jouw waarden en overtuigingen. 
 4. In actie komen. Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Ik ga je supporten om keuzes te maken én bijbehorende misstappen in te zetten om van te leren.

MIJN AANPAK

‘’Mijn aanpak is to-the-point, verhelderend en je voelt de passie om aan de slag te gaan. Samen kijken we wat er nodig is en hoe je hier kunt komen. Daarna kom jij in actie.‘’ 

.

Hoe gaan we te werk?

Een coachingstraject waarbij jij daadwerkelijk keuzes gaat maken die jou op weg helpen naar meer werkgeluk.

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Daarom gaan we in dit traject op zoek naar wat jij daarin belangrijk vindt en komt alles aan bod. We besteden veel aandacht aan jou als persoon en alle contexten in je leven, waarna jij je werk kiest op basis van wie je bent. Stap voor stap koppelen we wie jij bent aan wat je doet. We kijken welke wensen je hebt, waar je interesses liggen, welke beroepsvoorkeuren hier bij aansluiten en hoe je tot deze baan kunt komen. 

 Hiervoor gebruik ik verschillende oefeningen en methodieken uit o.a.oplossingsgericht werken, NLP, Systemisch Werk met expertise in AD(H)D / HSP / Rouw & Verlies.Wil jij ook meer grip krijgen op jouw leven?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
Aan de slag
loopbaancoaching

Plan een gratis adviesgesprek of neem contact met me op

 

Naam 

 

 

 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer informatie hierover vind je in mijn privacyverklaring. 

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Jouw investering

Het coachtraject is maatwerk en afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ik geloof niet in vaste trajecten, maar biedt jou de mogelijkheid om mij aan te haken wanneer je hier behoefte aan hebt. Jouw coachvraag en wensen bepalen het aantal sessies en de duur van onze samenwerking. Jouw investering €90 per uur. Ben je overtuigd van de waarde van de coaching, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op.