Wie je bent, verbinden met wat je doet

LOOPBAANCOACHING

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Dit 1 op 1 coachtraject bestaat uit een aantal onderdelen, in de intake overleggen we wat er nodig is:

Zelfonderzoek

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? In deze fase gaan we lering trekken uit alles wat je al hebt gedaan. Het kennen van jezelf is een voorwaarde bij het zoeken naar werk, het ontwikkelen binnen je loopbaan en het vervullen van je ambities.

Oriëntatie

Wie je bent verbinden met wat je wil gaan doen. Welke beroepen ‘matchen’ met mijn kwaliteiten en wensen? Welke stappen moet ik nemen om het beroep dat ik heb gekozen te vinden?

Zichtbaarheid

Hier ben ik! Waar vind ik het werk dat bij mij past? Hoe bereid ik mijn sollicitatie voor? Verder gaan we in deze fase aan de slag met het opstellen van je cv en het inrichten van sociale media.

Wat levert loopbaancoaching mij op?

  • Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
  • Ken je je talent en vaardigheden.
  • Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
  • Weet je hoe je je werk en privé wil inrichten.
  • Heb je je cv en sociale media profielen op orde.
  • Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

Voel jij aan alles dat dit coachtraject precies is wat jij nu nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop voor een gratis kennismaking.

Samengevat

  • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is.
    Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
  • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Het coachtraject is maatwerk en afgestemd op jou persoonlijk. Jouw coachvraag en wensen bepalen het aantal sessies en de duur van het traject. Jouw investering € 90 per uur.

Ben je overtuigd van de waarde van dit traject, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op.

Lifecoaching

Merk je dat je stemming/emoties de overhand nemen in je dag en zou je willen dat dit anders kan? Je raakt gehumeurd en je botst steeds vaker met je omgeving? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Wat je vraag ook is…. Ik help je graag verder.

Hoe werk ik?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

De eerste stap is kennismaken. In de intake stemmen we de werkwijze af en verkennen we je coachvraag. Wat zou je willen dat er anders ging? Wat zou je willen bereiken, bij iedereen ligt de behoefte anders. Een coaching met mij is persoonlijk en maatwerk.

Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen. In ons contact overleggen we waar dit voor jou is: buiten in de natuur, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte.

Het resultaat?

Door de lifecoaching krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken. Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Samengevat

Het coachtraject is maatwerk en afgestemd op jou persoonlijk. Jouw coachvraag en wensen bepalen het aantal sessies en de duur van het traject. Jouw investering € 90 per uur.

Ben je overtuigd van de waarde de coaching, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op.

Herken je een dergelijk vraagstuk?

Dan help ik je verder. Een coachtraject begint met kennismaken. Dit is kosteloos en vrijblijvend. We bespreken je coachvraag en kijken of mijn werkwijze bij je past.
Bel of mail mij gerust als je vragen hebt