Krijg overzicht en maak keuzes

Wanneer gaan voor een coach in Spijkenisse?

Merk je dat je stemming/emoties de overhand nemen in je dag en zou je willen dat dit anders kan? Je raakt gehumeurd en je botst steeds vaker met je omgeving? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Wat je vraag ook is…. Ik help je graag verder.

Waarom aan de slag met een coach?

Door de coaching in Spijkenisse krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken. Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Coach in Spijkenisse, wie ben ik?

Mijn naam is Renée Diepenbrock, life en loopbaancoach. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Bespreek hoe voor jou de coaching eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt.

Coaching: hoe werkt het?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk of privé. Hoe je je doelen kan stellen en ze kan halen.

Als je weet wat je wil bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Ontdek wat een coaching in Spijkenisse voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913

Het effect van een coach

Krijg overzicht en maak keuzes

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken bij een coach in Spijkenisse krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

× Mag ik je vraag beantwoorden?