Lifecoach Rotterdam

Wie je bent, verbinden met wat je doet

Lifecoach in Rotterdam nodig?

Je loopt tegen je grenzen aan en denkt steeds vaker om een lifecoach in Rotterdam in te schakelen. Je krijgt namelijk steeds minder uit je handen en de vermoeidheid krijgt de overhand. Dingen moeten anders, maar je weet nog niet hoe. Concentratieverlies, dingen vergeten bij de supermarkt of op werk, slaapproblemen, veranderende eetlust. Door, door en weer door. Je zou graag willen dat het leven wat rustiger was. Je wilt graag betere keuzes maken en je hier zekerder in voelen.

Wat maakt jou nu gelukkig? Je wilt goed in je vel zitten, energie hebben voor dingen en meer uit het leven halen! Ontdek wat lifecoaching voor jou hierin kan betekenen.

Waarom Renée Diepenbrock als jouw lifecoach?

Je bent er klaar voor! Je wilt weer gewoon door het leven en hebt besloten om een lifecoach in te schakelen. Ik kan je helpen bij deze dappere stap die je hebt gezet. Met mijn jarenlange ervaring gaan we direct aan slag voor jouw geluk. Het zal hard werken zijn, soms met vallen en opstaan. Misschien ontstaan er wel wat ongemakkelijke situaties, maar het doel is om met een zelfverzekerd gevoel verder te gaan.

Bij mijn stijl van coaching past eerlijkheid en respect. In ieder mens zit veerkracht! Mijn klanten staan soms verbaasd van hun eigen krachten. Ik zal het hele coaching traject met je bespreken. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Ik help je graag verder.

Lifecoaching: hoe werkt het?

Je gaat werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Wat krijg jij energie van? Twee belangrijke vragen die we gaan behandelen in gesprekken. We gaan jouw persoonlijke doelen opstellen en we bekijken hoe je deze kan gaan halen. Als je weet wat je wilt bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Wat gaat lifecoaching in Rotterdam je brengen?

Na het coachtraject zal je je bewust zijn van een aantal belangrijke kenmerken voor een onbezorgder leven.

 1.  Je hebt een helder overzicht waar je blij van wordt in je werk en privé.
 2. Je weet wat voor jou wel en niet werkt.
 3. Je weet wat je wil doen met jouw kwaliteiten en wensen.
 4. Je kunt goed je energie managen.

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een life coach in Rotterdam krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een coach uit Rotterdam voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Heb je een vraag, neem contact met mij op via email  info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Lifecoaching verandert je leven!

Vermoeidheid sluipt erin. Je gaat maar door totdat de vermoeidheid en de stress je leven gaan beïnvloeden. 
Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven? Woon je in Rotterdam of omgeving? Neem contact met mij op voor een gratis kennismaking.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Op zoek naar een loopbaancoach in Rotterdam?

Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet, je bent op zoek naar een loopbaancoach in Rotterdam! Samen zullen we gaan (her)oriënteren op wie je bent en wat je graag wilt. Tijd voor een verandering in je carrière? Geen idee waar je moet beginnen? Ik kan je helpen! 

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.