Lifecoach Rotterdam

Wie je bent, verbinden met wat je doet

Wanneer gaan voor lifecoach in Rotterdam?

Je loopt tegen je grenzen aan en krijgt steeds minder uit je handen. Vermoeidheid krijgt de overhand. Dingen moeten anders, maar je weet nog niet hoe. Concentratieverlies, dingen vergeten bij de supermarkt of op werk, slaapproblemen, veranderende eetlust. Door, door en weer door. Je zou graag willen dat het rustiger was. Betere keuzes willen maken en je hier zekerder in voelen.

Je wil graag zicht krijgen op wat jou gelukkig maakt. Je wil goed in je vel zitten, energie hebben voor dingen en meer uit het leven halen! Ontdek wat lifecoaching voor jou hierin kan betekenen.

Lifecoaching met Renée Diepenbrock?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een lifecoaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen ook mijn klanten! Ik haal in jou naar boven waarvan je niet eens wist dat het in je zat! Bespreek hoe voor jou het lifecoachtraject eruit ziet. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Ik help je graag verder.

Lifecoaching: hoe werkt het?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk of privé. Hoe je je doelen kan stellen en ze kan halen.

Als je weet wat je wil bereiken, dan kan je bepalen wat je daarvoor nodig hebt en doe je ook weer met plezier de dingen die jij wil. Voor jezelf, en niet voor die ander.

Zit je vast in je carriere? Bekijk wat lloopbaancoach uit Rotterdam voor jou kan betekenen.

Wat gaat lifecoaching in Rotterdam je brengen?

Na het coachtraject:

 1. Heb jij een helder overzicht waar je blij van wordt in je werk en privé.
 2. Weet je wat voor jou wel en niet werkt.
 3. Weet je wat je wil doen met jouw kwaliteiten en wensen.
 4. Kan je goed je energie managen.

Mensen inspireren na te denken over hun leven is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een lifecoach in Rotterdam krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Ontdek wat een coach uit Rotterdam voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Heb je een vraag, neem contact met mij op via email  info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Het effect van een lifecoach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Wil jij ook weten wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen?
Neem contact met mij op voor een gratis kennismaking.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook meer grip krijgen op jouw leven?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.