Coach Vlaardingen

Wie je bent, verbinden met wat je doet

Coaching voor wie…

Ben je op zoek naar een coach in Vlaardingen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Renée Diepenbrock: jouw coach in Vlaardingen?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.
Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Hoe werkt coaching in Vlaardingen?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk, en ook over welke kwaliteiten en vaardigheden je beschikt. Doordat je hierover bewustwording hebt gekregen kan je betere keuzes maken. Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is. Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ga je ook weer met plezier je dag door.

Wil je kennismaken met een coach in Vlaardingen?

Ontdek wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek. Neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Bespreek hoe voor jou de coaching eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt.

Het effect van een coach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen?
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen.
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

× Mag ik je vraag beantwoorden?