Wie je bent, verbinden met wat je doet

Wanneer gaan voor een lifecoach in Delft?

Merk je dat je stemming/emoties de overhand nemen in je dag en zou je willen dat dit anders kan? Je raakt gehumeurd en je botst steeds vaker met je omgeving? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd?

Waarom aan de slag met een lifecoach?

Door de lifecoaching krijg je bewustwording op hoe dingen het beste voor je werken, er ontstaat rust en overzicht. En als je het overzicht hebt, dan kan je vanuit daar keuzes gaan maken.  Keuzes die voor jou werken en bij je passen.

Renée Diepenbrock: jouw loopbaancoach in Delft?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten!

Leg mij je vraag voor. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.
Ik help je graag verder.

Hoe werkt een life coach?

De eerste stap is kennismaken. In de intake stemmen we de werkwijze af en verkennen we je coachvraag. Wat zou je willen dat er anders ging? Wat zou je willen bereiken, bij iedereen ligt de behoefte anders. Een coaching met mij is persoonlijk en maatwerk.

Waar coaching?

Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen. In ons contact overleggen we waar dit voor jou is: buiten in de natuur, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte.

Wil je kennismaken met een lifecoach in Delft?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject eruit ziet. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.
Ik help je graag verder.

Het effect van een lifecoach

Tot slot…

Zorgen voor jezelf. Je lekker in je vel voelen is toch iets wat we allemaal willen. Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen. Ik help je graag verder. Klik op onderstaande knop en plan een gratis kennismaking.

× Mag ik je vraag beantwoorden?