LOOPBAANCOACH VLAARDINGEN

Wie je bent, verbinden met wat je doet

Wanneer gaan voor een loopbaancoach in Vlaardingen?

Vandaag de dag is het vinden van vacatures nog maar 1 click van je weg. Je wordt gebeld en benaderd door recruiters. Super vleiend natuurlijk!

Voordat je het weet ben je weer aan het werk en vraag je je af: past dit wel echt nog bij mij? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd. Ben je ziek geweest of is je baan komen te vervallen. Of je hebt behoefte aan ontwikkeling en heb je net dat steuntje in de rug nodig.

Maar waar ga je eigenlijk op in? Hoe weet je nou welke baan bij je past? Met loopbaancoaching in Rotterdam krijg je overzicht en leer je keuzes maken dichtbij jezelf.

Jouw loopbaancoach in Vlaardingen

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek. Je kan contact met mij opnemen via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913.

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken?

Na het traject lifecoaching in Vlaardingen:

 1. Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
 2. Ken je je talent en vaardigheden.
 3. Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
 4. Heb je je cv en socialmediaprofielen op orde.
 5. Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken bij een loopbaancoach in Vlaardingen krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ga je ook weer met plezier naar je werk. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Ik help je graag verder.

Hoe werkt loopbaancoaching in Delft?

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk, en ook over welke kwaliteiten en vaardigheden je beschikt. Doordat je hierover bewustwording hebt gekregen kan je betere keuzes maken.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ga je ook weer met plezier naar je werk.

Het effect van loopbaancoaching…

Tot slot over loopbaancoaching in Vlaardingen:

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Met mijn jarenlange ervaring als coach in Vlaardingen kan je daarmee verder helpen.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.