Wie je bent, verbinden met wat je doet

Wanneer gaan voor een loopbaancoach in Rotterdam?

Vandaag de dag is het vinden van vacatures nog maar 1 click van je weg. Je wordt gebeld en benaderd door recruiters. Super vleiend natuurlijk!

” …past dit werk nog wel bij mij?”

Voordat je het weet ben je weer aan het werk en vraag je je af: past dit wel echt nog bij mij? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd. Ben je ziek geweest of is je baan komen te vervallen. Of je hebt behoefte aan ontwikkeling en heb je net dat steuntje in de rug nodig.

Maar waar ga je eigenlijk op in? Hoe weet je nou welke baan bij je past? Met loopbaancoaching in Rotterdam krijg je overzicht en leer je keuzes maken dichtbij jezelf.

Jouw loopbaancoach in Rotterdam

Ik ben Renée Diepenbrock, life- en loopbaancoach in Rotterdam. Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft.

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze. Plan je coaching en neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken?

Na het coachtraject:

  1. Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
  2. Ken je je talent en vaardigheden.
  3. Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
  4. Heb je je cv en sociale media profielen op orde.
  5. Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een loopbaancoach in Vlaardingen krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ga je ook weer met plezier naar je werk. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Ik help je graag verder.

Het effect van loopbaancoaching…

Tot slot over loopbaancoaching in Vlaardingen:

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

× Mag ik je vraag beantwoorden?