Wie je bent, verbinden met wat je doet.

Lifecoaching in Zoetermeer

Wanneer gaan voor een lifecoach in Zoetermeer? Wil je dat dingen anders gaan en zou je meer uit je leven willen halen? Wat je specifieke coachingsvraag ook is, ik help je graag verder.

Effect van lifecoaching in Zoetermeer?

Als lifecoach in Zoetermeer maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om te ontdekken wat voor jou wel en niet werkt. Zo krijg je onder andere bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie? Daarnaast krijg j helder wat voor jouw belangrijk is, en hoe je hiervoor kan gaan staan? Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken i.p.v. tegen je.

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Je krijgt dan weer de regie in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn.

Wil je ook meer zicht op wat voor jou werkt, ontdek wat lifecoaching in Zoetermeer voor jou kan betekenen en overleg jouw vraag in een gratis kennismaking. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.
Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Renée Diepenbrock: jouw loopbaancoach in Zoetermeer?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten!

Waar lifecoaching?

Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen. In ons contact overleggen we waar dit voor jou is: buiten in de natuur, aan de keukentafel of in een rustige trainingsruimte.

Wat is het effect van lifecoaching in Zoetermeer?

Mensen inspireren na te denken over hun leven en opnieuw te laten ontdekken waar ze blij van worden, is waar ik graag in coach. Als lifecoach zie ik mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een lifecoach krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Wil je kennismaken met een lifecoach in Zoetermeer?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt. Je kan mij bereiken voor je vraag via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Het effect van een lifecoach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

× Mag ik je vraag beantwoorden?