Lifecoach in Zoetermeer

Wie je bent, verbinden met wat je doet.

Lifecoaching in Zoetermeer

Wanneer gaan voor een lifecoach in Zoetermeer? Wil je dat dingen anders gaan en zou je meer uit je leven willen halen? Wat je specifieke coachingsvraag ook is, ik help je graag verder.

Effect van lifecoaching in Zoetermeer?

Als lifecoach in Zoetermeer maak ik gebruik van gesprekken, oefeningen en visualisaties om te ontdekken wat voor jou wel en niet werkt. Zo krijg je onder andere bewustwording op jouw energiebehoefte. Wat geeft energie? En wat vreet energie? Daarnaast krijg j helder wat voor jouw belangrijk is, en hoe je hiervoor kan gaan staan? Je wordt je bewust van wat jouw patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken i.p.v. tegen je.

Wanneer je weet waar jouw triggers zitten, kun je deze gaan beïnvloeden. Alsof je aan de knoppen van je radio draait voor de juiste zender en geluid. Je krijgt dan weer de regie in handen en de energie terug om situaties de baas te zijn.

Wil je ook meer zicht op wat voor jou werkt, ontdek wat lifecoaching in Zoetermeer voor jou kan betekenen en overleg jouw vraag in een gratis kennismaking. Neem contact met mij op via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Wat is het effect van lifecoaching in Zoetermeer?

Mensen inspireren na te denken over hun leven en opnieuw te laten ontdekken waar ze blij van worden, is waar ik graag in coach. Als lifecoach zie ik mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, met een lifecoach krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!” Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ervaar je ook meer plezier en energie.

Sta jij vast in jouw loopbaan? Dan kan een loopbaancoach uit Zoetermeer wel wat voor jou betekenen!

Wil je kennismaken met een lifecoach in Zoetermeer?

Plan een gratis kennismakingsgesprek, stel al je vragen en bespreek hoe voor jou het coachtraject eruit ziet. Bovendien geef ik je tips mee, waar je meteen wat aan hebt. Je kan mij bereiken voor je vraag via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Het effect van een lifecoach

Totslot…

Bij coaching uit Zoetermeer draait het om het krijgen van regie en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.