Wat je aandacht geeft groeit

Coaching voor wie…

Ben jij op zoek naar een coach in Dordrecht? Als jij aan een rode auto denkt, waar denk je dan aan? Een brandweerauto, een speelgoedauto, een personenauto? Herken je dit?

Coaching kan je helpen om zicht te krijgen op daar waar je blinde vlekken zitten. En, doordat je bewustwording krijgt, ga je nieuwe mogelijkheden zien en kan je kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Fijn toch!

Wanneer gaan voor coach in Dordrecht?

Je loopt tegen je grenzen aan en krijgt steeds minder uit je handen. Vermoeidheid krijgt de overhand. Dingen moeten anders, maar je weet nog niet hoe.  Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ontdek hoe ik je daarmee verder kan helpen, neem contact op met mij via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913. Ik help je graag verder!

Renée Diepenbrock: jouw coach in Dordrecht?<

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze.

Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten! Ik haal in jou naar boven waarvan je niet eens wist dat het in je zat!

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Een coachtraject duurt gemiddeld tussen de zes en tien bijeenkomsten. Afhankelijk van de vraag en de situatie kan dit ook langer zijn. Voor de coaching is het vooral van belang dat jij je vrij voelt en op je gemak bent om te kunnen leren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek en bespreek hoe voor jou het coachtraject eruit ziet. Je kan mij bereiken op 0629035913 of per email op info@reneediepenbrock.nl

Het effect van een coach

Tot slot…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait.
Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? 
Weet wat je belangrijk vindt en hoe hiervoor te kiezen en te handelen. 
Word je bewust van patronen die je helpen om er te komen…
daar waar JIJ wilt.

× Mag ik je vraag beantwoorden?