wanneer gaan voor loopbaancoaching in Rotterdam

Wanneer gaan voor een loopbaancoach in Rotterdam

Je wil dat dingen anders gaan, maar je weet nog niet hoe?
Merk je dat je geen energie meer krijgt uit je huidige werk?
Merk je dat je privé-leven lijdt onder je werk?

 Voor iedereen die het anders wil, en toe is aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, kan loopbaancoaching in Rotterdam een uitkomst zijn.

 Je verandert niet jezelf, wel gewoontes die jou niet meer helpen. Als je blijft doen wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg. Door de gewoontes, die jou niet meer helpen, te veranderen ontstaan er nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. En ervaar je meer rust, ruimte en overzicht.

 Ben je bereid om eerlijk naar jezelf te kijken? Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is wat ik graag in de loopbaancoaching doe. Vaak zie ik mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken krijg je het inzicht dat jij nodig hebt en wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen. Daar worden jij en ook je eventuele werkgever beter van.

Wat gaan we met de loopbaancoaching in Rotterdam doen?

 Meestal kom je niet meer vooruit in je loopbaan doordat beperkende gedachten & overtuigingen je vast houden in oude patronen. Deze ruimen we eerst op, waardoor er meer ruimte ontstaat om nieuwe dingen aan te gaan. Ook gaan we aan de slag met beperkende factoren die jou energie kosten en buigen we deze om naar dat wat voor je werkt.

Je krijgt dan weer de regie in handen en de energie terug om situaties te kunnen beïnvloeden.

Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over welke kwaliteiten en vaardigheden je al beschikt en wanneer je deze in kan zetten. Naast aandacht voor het brein en het voelbrein werken we ook aan de wisselwerking met het lichaam. Welke signalen sla jij over? Wat zegt jouw gevoel? Jouw gevoel (limbisch stelsel) geeft namelijk heel duidelijk aan wat wel en wat juist niet bij je past. Aan jou de uitdaging hiernaar te luisteren én te handelen.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is. Vele zijn je voorgegaan.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je gemakkelijker ontwikkelen en ga je ook weer met plezier naar je werk.

Loopbaancoaching in Rotterdam als voorbereiding op je sollicitatie?

Maak jij je druk over je aankomende sollicitatiegesprek? En wil je je hierop voorbereiden? Ook dan kan loopbaancoaching in Rotterdam een uitkomst bieden.  In twee sessies leer je hoe je een goede eerste indruk maakt. Hoe je af kan stemmen op je gesprekspartner en alles over het soort vragen dan je kan verwachten. Daarnaast bespreken we je CV, brief en sociale media profielen.  Loopbaancoaching helpt zodat je vol zelfvertrouwen het gesprek in kan. Solliciteren wordt leuk

Het effect van loopbaancoaching…

Na het coachingstraject:

Ervaar je minder weerstand met anderen door vanuit de oorzaak in gesprek te zijn.

Weet je voorkeurssystemen actief zijn en hoe je hiermee om kunt gaan.

Weet je hoe je alles uit je dag kan halen.

Je bent je bewust van wat jou patronen zijn en hoe ze voor je kunnen werken.

Ervaar je betere kwaliteit in je gesprekken en je weet wat er nodig is om goed te kunnen afstemmen op een ander.

Weet je hoe je jouw loopbaan zo kunt vormgeven dat je elke dag met plezier werkt.

Heb je duidelijkheid over de doelen en de manier waarop doelen behaald worden.

Ervaar je minder stress en meer plezier op het werk!

 

× Mag ik je vraag beantwoorden?