Loopbaancoach in Rotterdam?

Voor (her)oriënteerders op werk en privé

Wanneer gaan voor een loopbaancoach in Rotterdam?

Vandaag de dag is het vinden van vacatures nog maar 1 click van je weg. Je wordt gebeld en benaderd door recruiters. Super vleiend natuurlijk!

Voordat je het weet ben je weer aan het werk en vraag je je af: past dit wel echt nog bij mij? Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd. Ben je ziek geweest of is je baan komen te vervallen. Of je hebt behoefte aan ontwikkeling en heb je net dat steuntje in de rug nodig.

Maar waar ga je eigenlijk op in? Hoe weet je nou welke baan bij je past? Met loopbaancoaching in Rotterdam krijg je overzicht en leer je keuzes maken dichtbij jezelf.

Jouw loopbaancoach in Rotterdam

Ik ben Renée Diepenbrock, life- en loopbaancoach in Rotterdam. Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft.

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze. Neem contact met mij op via emailinfo@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913 om een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Ik help je graag verder.

Loopbaancoaching in Rotterdam: wat gaan we doen?

Middels gesprekken en oefeningen krijgt je overzicht in werk en privé, waardoor je keuzes kan maken dichtbij jezelf. Samen inventariseren we wat je kan en wat je wil. Kortom, hoe je je ambities kan vervullen. Ook gaan we op zoek naar welke bedrijven en functies matchen met jouw kwaliteiten en wensen. Daarnaast help ik je met je voorbereiding van je sollicitatie, het opstellen van je cv, en het inrichten van je sociale media. Een leerzaam traject waarmee je je zelfvertrouwen direct een boost geeft.

Heb jij een lifecoach uit Rotterdam nodig? Bekijk wat ik voor jou kan betekenen

Ik weet al wat ik wil! Maar, hoe moet ik solliciteren?

Maak jij je druk over je aankomende sollicitatiegesprek? Of heb je sollicitatievrees? Ook dan kan loopbaancoaching in Rotterdam een uitkomst bieden. Al in een paar sessies kom je van je vrees af en leer ik je hoe je een goede eerste indruk maakt.

Alles over het soort vragen dan je kan verwachten en hoe een sollicitatiegesprek eruit zit. Wat is jou Die-baan-is-voor-mij-strategie? Wil jij je ook goed voorbereiden op je sollicitatie en vol zelfvertrouwen je sollicitatiegesprekken voeren? Plan je coaching, en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met mij op via info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een bericht op 0629035913.

Het effect van loopbaancoaching…

Regie krijgen en houden over jouw rol in jouw film is waar het om draait. Pak je de hoofdrol of blijf je alleen in de film van een ander spelen? Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je als coach uit Rotterdam daarmee verder helpen.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

Wil jij ook jouw werkgeluk vinden?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.