Loopbaancoach in Delft?

Tips voor een succesvolle loopbaan

Loopbaancoach voor wie?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Delft? Voor iedereen die het anders wil, en toe is aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden met een coach, kan loopbaancoaching een uitkomst zijn.

Misschien is er wel het een en ander in je privé situatie veranderd? Ben je ziek geweest of is je baan komen te vervallen? Of je hebt behoefte aan ontwikkeling, en net dat steuntje in de rug nodig.

Renée Diepenbrock: jouw loopbaancoach in Delft?

Doen, reflecteren, bijsturen en weer doen. Een coaching met mij is hard werken aan je ontwikkeling, nieuwsgierig zijn, af en toe ongemakkelijk, om uiteindelijk zelfverzekerd met een goed gevoel verder te gaan.

Ik coach met respect, op een eerlijke en directe wijze. Ik geloof volledig in de veerkracht en mogelijkheden die elk mens in zich heeft. En dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek. Je kan contact met mij opnemen via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913.

Wat kan loopbaancoaching jou bieden?

Na het coachtraject:

 1. Heb jij helder waar je blij van wordt in je werk.
 2. Ken je je talent en vaardigheden.
 3. Weet je wat je wil bereiken in je loopbaan.
 4. Heb je je cv en sociale media profielen op orde.
 5. Weet je hoe je kan solliciteren en jezelf zijn.

Mensen inspireren na te denken over hun loopbaan is waar ik graag in coach. Ook zie ik vaak mensen die zichzelf tekort doen. Dat is zonde, want met een paar gesprekken bij een coach in Delft krijg je het inzicht dat jij nodig hebt. Daarnaast wordt helder welke concrete stappen je daarvoor moet nemen.

Hoe werkt loopbaancoaching in Delft?

Benieuwd naar hoe een lifecoach in Delft te werk gaat? Middels gesprekken en oefeningen krijg je bewustwording over wat jij echt belangrijk vindt in je werk, en ook over welke kwaliteiten en vaardigheden je beschikt. Doordat je hierover bewustwording hebt gekregen kan je betere keuzes maken.

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”  Ik kan je vertellen, dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is.

Wanneer je weet waar je goed in bent, wat je wil bereiken en wat je daarvoor nodig hebt, kun je je persoonlijk ontwikkelen en ga je ook weer met plezier naar je werk.

Kennismaken met een loopbaancoach in Delft?

Ontdek wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. Welke volgende stappen jij kan zetten. Bijvoorbeeld door jezelf te ontwikkelen, een carrièreswitch te maken of te starten als zelfstandig ondernemer. Je kan contact met mij opnemen via email info@reneediepenbrock.nl of stuur mij een berichtje op 0629035913.

Klanten van Renée Diepenbrock zeggen:

Renee Diepenbrock IconRenee Diepenbrock

Cypresbaan 7, Capelle aan den IJssel

5,0 6 reviews

 • Avatar Mara de Laat ★★★★★ 4 maanden geleden
  Renee ervaar ik als een kundige en prettige coach. Ze durft kritisch te zijn waar nodig maar met respect. Dit leidt bij mij tot inzichten die waardevol zijn en een bewustwording creëren waar vanuit ik verder kan bouwen. Absoluut een aanrader! … More
 • Avatar selma masmeijer ★★★★★ 5 maanden geleden
  Renée is een hele fijne coach!
  Ze heeft een rustige en no-nonsense aanpak.
  Door haar durf ik weer te vertrouwen op mijn kern kwaliteiten en kan ik deze inzetten op zowel persoonlijk als professioneel vlak.
 • Avatar A Kroeger ★★★★★ 5 maanden geleden
  Fijne coaching gesprekken. Professioneel en hulpvaardig.
  Dank voor de inzichten en de persoonlijke groei!

"Past mijn baan wel of niet bij mij?"

De 6 stappen die je moet doorlopen om te kijken of je baan nog bij je past. Vraag direct dit e-book aan!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij ook meer grip krijgen op jouw leven?

Bespreek jouw coachvraag tijdens een gratis intake
PLAN JOUW GRATIS INTAKE

Het effect van loopbaancoaching…

Je interesses veranderen doordat je in een andere levenfase bent aangekomen. Het kan je dan veel brengen de dingen anders aan te pakken. Opnieuw ontdekken, (her)oriënteren op wie je bent, en wat je wil doen, is dan de eerste stap. Ik kan je daarmee verder helpen.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tarieven

 • 1 kennismakingsgesprek waarin jij vertelt wie je bent, wat jouw coachvraag is. Je ervaart of mijn aanpak voor jou werkt en of we een klik hebben.
 • 8 individuele coachsessies van 1,5 uur waarin we aan de slag gaan met jouw coachvraag

Investering € 90 per uur.